Energiemeters

INNAX levert, installeert en onderhoudt zelf de energiemeters. Voor grootverbruikers doen we dit als onafhankelijk en erkend meetverantwoordelijke (VCA* en ISO 9001 gecertificeerd). Voor kleinverbruikers vragen wij in de functie van Overige Diensten Aanbieder (ODA) de gedetailleerde energiegebruiken op en stellen deze beschikbaar via het online energiemonitoring systeem Eview. Ook voor tussenmeters, geschikt voor afrekening of energiemanagement doeleinden, hebben wij voor elke situatie een passende meetoplossing.

Inzicht door bemetering

Om energiestromen en mogelijke besparingen inzichtelijk te maken werkt INNAX met telemetrie meters, dat wil zeggen op afstand uitleesbaar. We lezen de energiemeters frequent uit. INNAX valideert de meetdata en stuurt deze naar diverse partijen, zoals de regionale netbeheerder. Uw energieprofielen raadpleegt u in ons online monitoringsysteem Eview. Wij vinden dat u als klant eigenaar bent van uw eigen meetdata en daarom is dit een standaard onderdeel van onze meetdiensten. Dus geen extra kosten om uw eigen meetdata op te vragen.

Besparingsmaatregelen

Met de combinatie van telemetrie energiemeters en Eview kunt u uw energieprofielen analyseren en optimaliseren. U kunt zelf de mogelijkheden en effecten van energiebesparende maatregelen vaststellen of dit door ons laten doen. Met deze gegevens koopt u energie gerichter en scherper in en kunt u eenvoudig uw facturen controleren.

De voordelen van onze meetdiensten:

  • Zonder meerkosten heeft u beter inzicht in de energiehuishouding, het energiegebruik en de kosten.
  • U werkt samen met een onafhankelijk en erkend meetbedrijf voor het vaststellen van uw energiegebruiken.
  • Er zijn geen extra investeringen nodig voor meetinstallaties.
  • U voldoet aan de Nederlandse wetgeving.
  • U heeft één aanspreekpunt voor al uw energiezaken.

Welke energiemeter heeft u nodig?

Elektriciteitsmeter
Gasmeter
Warmtemeter
Tussenmeter

Infographic | hoe werkt de energiemarkt?

Als energiegebruiker kiest u zelf wie energie levert (energieleverancier) en wie het energieverbruik meet en monitort (energiemeetbedrijf). Over de werking van de energiemarkt zijn er veel vragen in de markt. We hebben daarom een infographic gemaakt die inzicht geeft in de werking van de energiemarkt en de voordelen hiervan.

Infographic | De vrije energiemarkt

Grip op energie

Besparen op energie en kosten dankzij effectief energiemanagement

Besparen op het energieverbruik van gebouwen begint met inzicht. Om hier stappen in te zetten is het zaak om alle aspecten van energie te bekijken, want de winst zit meestal in het ontdekken van slimme combinaties. Die kun je pas zien, nadat voldoende relevante data zijn verzameld.
Lees verder...

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en Harold zal snel contact met u opnemen.