Oplossingen die het verschil maken

Wij geloven in een duurzame toekomst. Onze medewerkers zetten zich continu in om onze missie tot leven te brengen. Hierbij streven wij er naar om:

  1. Een drijvende kracht te zijn voor een gezonde werk- en leefomgeving.
  2. Oplossingen te bieden die het verschil maken.
  3. Transparant te zijn op het gebied van financiën.
  4. De capaciteiten van onze mensen optimaal te benutten.

 

Onze kernwaarden

Wij putten onze kracht en energie uit onze kernwaarden. Dit zijn onze drijfveren om te doen waar we goed in zijn; het verduurzamen van gebouwen.

Inventief | Duurzaamheid en lagere kosten gaan samen

Onze ontstaansgeschiedenis draagt sterk bij aan onze wil om inventief te zijn. We bedenken veelal als eerste in de markt gedegen concepten die bijdragen aan een meer duurzame wereld. We zijn inventief op het gebied van managen van processen, het integreren van bewezen technieken en financiering, waardoor duurzaamheid en kostenverlaging hand in hand kunnen gaan.

Betrokken | Bijdragen aan een gezonde werk- en leefomgeving

Als onderneming en als individu binnen INNAX, zijn we betrokken bij onze opdrachtgever. We voelen ons een partner van onze opdrachtgever, met een waardevolle inbreng op het gebied van milieu, techniek, veiligheid en energie. Die betrokkenheid hebben ook onze medewerkers. We ervaren een maatschappelijke verantwoordelijkheid om mee te werken aan een duurzame wereld.

Samen benutten | Samenwerken is de sleutel tot succes

Uit ervaring weten wij dat wanneer technici van verschillende disciplines (werktuigbouw, elektrotechniek en bouwkunde) samen een technische oplossing vinden, dat deze per definitie beter is. Het benutten van onze kennis en daarmee het besparingspotentieel bij gebouwen zit in onze genen. De Waarde Georiënteerde Onderneming (een organisatievorm waarbij synergie maximaal wordt benut) draagt sterk bij aan het samen benutten.

Wat uw ambitie ook is, INNAX staat u bij met advies en begeleiding.