Energieregistratie- en bewakingssysteem (EBS)

Bedrijven en instellingen zijn verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen. Het gebruik van een energieregistratie- en bewakingssyteem (EBS) is voor de meeste sectoren ook wettelijk verplicht. Met INNAX als uw meetbedrijf, gecombineerd met onze online portal Eview, voldoet u hieraan. En nog belangrijker, door uw energiegebruik te analyseren kunnen we op zoek naar waar het om gaat; slim energie besparen.

Energiemonitoring als onderdeel van meetdiensten

Eview is standaard onderdeel van onze meetdiensten. U betaalt hiervoor geen extra kosten. Daarnaast beschikt het systeem over meerdere modules en functionaliteiten. Op deze manier bent u verzekerd van een systeem dat voorziet in uw specifieke behoefte.

Functionaliteiten

Met Eview kunt u zelf uw energieprofielen bewaken. Ook is het mogelijk automatisch profielen te monitoren. U krijgt met de profielmonitor bij een afwijking buiten de gestelde bandbreedte direct een signaal. Zo kunt u snel ingrijpen en besparen.

Energie besparen met online monitoring

Voor het behalen van energiebesparingen zijn er verschillende instrumenten. INNAX adviseert u over de manier waarop besparingen te behalen zijn, welke maatregelen hiervoor nodig zijn en wat de bijbehorende investeringen zijn.

  • QuickWin: korte terugverdientijd, optimaal resultaat;
  • Energie Prestatie Advies: energielabel voor uw kantoorgebouw;
  • Actieve monitoring: onze specialisten bewaken uw energieprofielen;
  • kW-contractverlaging: bespaar door het aanpassen van gecontracteerde vermogens.

Demonstratie

Wilt u zelf even kijken in in het online monitoring systeem Eview? Dan ontvangt u van ons een demo-inlog. Als u dat wilt, kunnen we ook vrijblijvend een demonstratie verzorgen. Dan krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden voor uw organisatie.

Liever persoonlijk contact?

Meer weten over INNAX en wat we voor u kunnen betekenen.

We begrijpen dat u niet alleen een energiemeter zoekt. Voor grip op energie is meer nodig. Een gesprek is verhelderend.

Laat uw gegevens achter en Harold zal snel contact met u opnemen.