Onze missie

Als onafhankelijke partner op verrassende, betekenisvolle wijze expertise inbrengen en oplossingen realiseren op het gebied van energie, milieu, techniek en veiligheid, waarmee voor de opdrachtgever, haar gebouwen en omgeving duurzame resultaten worden bereikt. Dat is onze missie in het kort.

Onze visie

Wij zien een wereld voor ons waarbij gebouwen geen energie verbruiken, maar juist opwekken. Met deze energie kunnen bijvoorbeeld onze auto’s gevoed worden. De duurzaam opgewekte energie uit zon, wind- en waterkracht kan dan gebruikt worden voor onze industrie of anderszins. In onze visie is 100% duurzame energie mogelijk!

Onze experts

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor onze duurzame missie. Velen daarvan zijn ook buiten INNAX actief om de verduurzaming van Nederland te realiseren. Met educatie op scholen, of door hun eigen woning energieneutraal te maken. Maak kennis met een aantal van onze experts

 

Corporate story

De identiteit van INNAX

“Minder praten, meer doen aan milieuzorg”, dacht Philip Blaauw toen hij in 1992 een afval- en energie-managementbureau oprichtte vanuit zijn Rotterdamse Kubuswoning. Philip was tot dan toe werkzaam bij Unilever en was daar onder meer verantwoordelijk voor het vermarkten van de pakjes Blue Band margarine. De toen nog 31-jarige manager keek naar de totale lifecycle van de margarine en zag twee dingen: het kan milieuvriendelijker en het kan efficiënter.

Philip Blaauw bracht zijn inzicht in de praktijk in wat nu de – inmiddels ca. 250 werknemers tellende – INNAX GROUP is. De combinatie van kosten-efficiency en duurzaamheid is sindsdien onlosmakelijk met het DNA van de huidige gebouwverduurzamer verbonden.

Lees hier onze corporate story.