Efficiënte aanpak

Het verduurzamen van sociale huurwoningen levert een grote bijdrage aan de betaalbaarheid voor huurders. Met Delen Duurzame Energie creëert u betaalbare duurzame energie uit eigen wijk. Zo profiteren alle huurders van een lagere energierekening. Kies daarom net als andere corporaties voor coöperatieve opwekking.

Hoe het werkt

We brengen de zonnepanelen onder in een vereniging, die eigenaar is van de zonnepanelen. Door lid te worden van de coöperatie krijgen huurders 15 jaar lang voordeel van de opgewekte stroom. Huurders profiteren iedere maand van een lagere energierekening omdat ze de opgewekte stroom tegen kostprijs krijgen geleverd. Hierdoor kan het voordeel voor de leden oplopen tot honderden euro’s per jaar.

 

Win-win

Het maximaal benutten van het dakoppervlak zorgt voor een maximale duurzame lokale opwekking, maximale voordelen voor huurders, maximale CO₂-reductie en een optimale verbetering van het energielabel op de meest efficiënte wijze.

INNAX is technisch en financieel-juridisch verantwoordelijk voor het ontwerp, de realisatie, exploitatie van de coöperatie. 

Hoe het concept bedacht is en wordt uitgevoerd bespreken vier experts in het webinar "Hoe de energiecoöperatie energiearmoede tegengaat!"

Bekijk het webinar

Of vraag direct meer informatie aan

Toekomstvaste woningen

De route naar energiezuinig en waardevast

Veel woningcorporaties en residentieel vastgoedeigenaren hebben baat bij een verduurzamingsroute met concrete stappen naar een duurzame woningportefeuille. Waar die route toe leidt is helder: zeer energiezuinige, gezonde en waardevaste woningen.
Lees verder...

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en Joop zal snel contact met u opnemen.