Velen baseren zich (met de beste bedoelingen) op het Bouwbesluit, maar dat is niet altijd toereikend. De beste stap om (weer) brandveilig te worden, is een inspectie door onafhankelijke specialisten. Die geen banden hebben met installateurs of leveranciers. Die niet alleen kijken naar het gebouw en de installaties, maar ook naar de organisatie en - heel essentieel - het gedrag van de gebruikers.

Lees meer:

INNAX heeft al jaren geleden besloten om van brandveiligheid een prioriteit te maken. Wij beschikken daardoor over een zeer ervaren team dat door heel Nederland actief is. Deze specialisten zijn dagelijks actief voor zorginstellingen, kantoren, woningcorporaties en het onderwijs. Soms voor totale ontzorging. Maar net zo goed voor een vraag die per mail is te beantwoorden.

Onafhankelijkheid en kennis van de markt

Omdat wij geen eigen operationele diensten hebben, bestaat er geen binding met uitvoerende partijen en leveranciers. Hierdoor is onze onafhankelijkheid gewaarborgd, waardoor we altijd op zoek zijn naar de beste maatregelen voor u.

Steffan Majoor

Brandveiligheidsdesk

Steffan is adviseur Brandveiligheid en Bouwkunde en helpt opdrachtgevers met alle facetten van brandveiligheid. Het leveren van kennis, klankborden en het ontzorgen van de klant op het gebied van brandveiligheid is zijn passie.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en Steffan zal snel contact met u opnemen.