INNAX voert een actief beleid ten aanzien van MVO, zowel vanuit het karakter van onze dienstverlening als vanuit de gedeelde waarden van onze medewerkers. Onze MVO ambities zijn gebaseerd op de volgende drie pijlers. Door deze continu te monitoren en te verbeteren dragen wij iedere dag weer bij aan een duurzame samenleving en de verantwoordelijkheid voor onze planeet.

Mensen vormen de basis van ons succes

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Daarom besteden wij veel aandacht aan persoonlijke en professionele ontwikkeling zodat zij onze opdrachtgevers succesvol kunnen ondersteunen bij de realisatie van duurzaamheid.

Duurzaamheid is geen keuze

Wij zijn er van overtuigd dat verantwoord ondernemen bijdraagt aan gezonde, duurzame bedrijfsresultaten en dat onze activiteiten bijdragen aan een duurzame samenleving. Voor ons is duurzaamheid dus geen keuze maar een logische basis voor continuïteit en een toekomstbestendige gebouwde omgeving.

Opdrachtgevers duurzaam inspireren

Al onze diensten zijn gerelateerd aan duurzaamheidvraagstukken op het gebied van gebouwen, energie, veiligheid en milieu. Wij onderscheiden ons als duurzame doeners en inspireren onze opdrachtgevers bij het maken van de juiste verduurzamingsstrategie, keuzes en acties.

Dat wordt beloond, zo hebben we in 2019 de MVO-prijs van de gemeente Veenendaal gewonnen.

Geregistreerd beleid
INNAX staat voor verduurzaming van de gebouwde omgeving. Door middel van onze dienstverlening leveren wij een positieve impact te op het gebied van energie en duurzame gebouwen. Onze MVO processen en activiteiten zijn geregistreerd in het MVO register.

Naar Register