Wij verduurzamen sociaal en toekomstvast!

0
panelen
0
kWh per jaar
0
huishoudens
0
,-
Jutphaas wonen verduurzaamd met een zonnepanelen op het dak

'Een zonnecoöperatie levert alle partijen meer op'

Marco van Dijk - Jutphaas Wonen


Zonnecoöperaties leveren winst op voor huurders, verhuurder en de planeet. Je ziet ze dan ook steeds meer. In Nieuwegein gaan ze meteen al een stapje verder. Met zonnepanelen op pootjes, waaronder sedum groeit. Dit koelt de woning, houdt water vast en verhoogt de biodiversiteit. 

Lees het hele verhaal

Thuisvester en woonkwartier verduurzamen met zonnecooperatie uitonsdak

‘1.500 huurders kunnen lid worden van Uitonsdak’

Thuisvester & Woonkwartier


Wooncorporaties Thuisvester en Woonkwartier gaven in februari het startschot voor Uitonsdak, een zonnecoöperatie waar 1.500 huurders lid van kunnen worden. In samenwerking met de Saman Groep gaat Onsuitdak ruim 5.000 zonnepanelen plaatsen op meer dan 30 hoogbouwdaken. 

Lees het hele verhaal

Woningcorporatie Casade verduurzaamt met zonnepanelen op het dak

'Met Dakenstroom maken wij daken klaar voor de toekomst'

Marco Matheeuwsen - Casade


Via verschillende programma’s maakt wooncorporatie Casade de komende jaren haar woningen in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk duurzamer. Met het programma Dakenstroom worden groepjes schuine daken vervangen door goed geïsoleerde daken met zonnepanelen en soms groen.

Lees het hele verhaal

'Sociaal, rendabel en toekomstvast verduurzamen'

De Zonne-Coöperatie


Het maximaal benutten van het dakoppervlak zorgt voor een maximale CO₂-reductie, een maximale duurzame opwekking en een optimale verbetering van de energie-index op de meest kosteneffectieve wijze. Bovendien is de exploitatie zelfvoorzienend aangezien het overschot van de zonne-energie wordt verkocht. Meer weten over het concept?

Lees verder

Toekomstvaste woningen

De route naar energiezuinig en waardevast

Veel woningcorporaties en residentieel vastgoedeigenaren hebben baat bij een verduurzamingsroute met concrete stappen naar een duurzame woningportefeuille. Waar die route toe leidt is helder: zeer energiezuinige, gezonde en waardevaste woningen.
Lees verder...

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en Joop zal snel contact met u opnemen.