Onderhoudsstrategie

INNAX kan u begeleiden bij het ontwikkelen van een goede onderhoudsstrategie. U geeft het gewenste onderhoudsniveau aan en wij ondersteunen u van begin tot eind, van aanbesteding tot begeleiding van de uitvoering. We maken het proces beheersbaar door de beschreven taken en verantwoordelijkheden te auditeren en te voorzien van adviezen.

Eén gebouw of een complete portefeuille

INNAX ondersteunt u bij het opstellen van een (duurzame) onderhoudsvisie en een MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP). We maken onderhoudsbegrotingen inzichtelijk voor individuele gebouwen, complexen of voor uw complete vastgoedportefeuille.

Duurzaam MeerJarenOnderhoudsPlan

Duurzaamheid en energiebesparing vragen meer en meer aandacht en zullen daarmee steeds prominenter in de onderhoudsplannen voorkomen. Het gebruik van een duurzaam meerjarenonderhoudsplan (DMJOP) is een goede methode om de langetermijndoelstellingen te waarborgen. 

Vastgoed geregeld

Controle over beheer, onderhoud en energie

Controle over het beheer, onderhoud en energiemanagement van gebouwen is niet altijd eenvoudig. Organisaties richten zich steeds meer op hun corebusiness. Als het gaat om beheer en onderhoud willen ze sturen ze op strategisch- en tactisch niveau. Essentieel daarbij: goede afspraken met beheerders om wetten en regels na te leven en prestaties te borgen.
Lees verder...

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en Alex zal snel contact met u opnemen.