Van financiering tot exploitatie

Met Energy as a Service kan uw organisatie zich concentreren op haar kerntaken. INNAX verzorgt het ontwerp, de realisatie en exploitatie. Met de vooraf gemaakte prestatieafspraken wordt zekerheid geboden voor een periode tot wel dertig jaar. Desgewenst worden ook financieringsoplossingen geboden: van subsidies en groenfinanciering tot volledig externe en off-balance financiering. Dat betekent minder vermogensbeslag met een jaarlijkse energiebesparing die hoger is dan de jaarlijkse lasten.

Warmte- en koudevoorziening

Met de toepassing van technieken als warmte-koudeopslag en waterstof, bent u verzekerd van duurzame resultaten. Als verduurzamingspartner kan INNAX hierin de regie nemen en het energieconcept ontwerpen, realiseren en exploiteren. 

Slimme verdienmodellen voor zonne-energie

Zonne-energie is onmisbaar in een duurzame energievoorziening. Het levert een substantiële bijdrage aan de CO₂-reductie en met gebruik van subsidies (SDE++) en fiscale regelingen kan de terugverdientijd aanzienlijk verkort worden. 

 

Energy as a Service

Ontwerpfase
In de ontwerpfase ontwikkelen we het energie- en installatieconcept, waarbij rekening gehouden wordt met aspecten als bouwfysica en brandveiligheid.

Financiering
Voor de financiering zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt het in eigen beheer doen of deels dan wel volledig uitbesteden.

Realisatie
De Energie bv of u zelf investeert in de realisatie van de energievoorziening en eventuele bijkomende wensen.

Exploitatie
Na de realisatie exploiteert de Energie bv de gehele energievoorziening en levert de warmte, koude en groene elektriciteit aan de gebruikers voor een periode van 15 tot 30 jaar.

Toekomstvast bouwen

Innovatieve oplossingen en een pragmatische aanpak

Hoe groot de verschillen tussen bouwprojecten ook zijn: het resultaat moet waardevast en energie-efficiënt zijn. Daarbij staat het welzijn van de gebruiker voorop en mag ook de geldende wet- en regelgeving niet uit het oog worden verloren. 
Lees verder...

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en Eric zal snel contact met u opnemen.