SDE++ subsidie voor grootverbruik aansluitingen en zonneweides

Als uw organisatie overweegt zelf duurzame energie op te wekken dan kan de SDE++ subsidie de terugverdientijd van uw investering aanzienlijk verkorten. Dit geldt ook voor de aanleg van zonneweides. Bij toekenning wordt het verschil tussen de kostprijs van grijze (fossiele) energie en die van duurzame energie vergoed over een periode van vijftien jaar. 

Delen Duurzame Energie voor huishoudelijke en kleinzakelijke aansluitingen

Met Delen Duurzame Energie maakt u maximaal gebruik van de beschikbare daken voor het lokaal opwekken van zonne-energie. Huurders kunnen deelnemen in de collectieve opwekking, ook als zij zelf geen panelen op het dak hebben.

Toekomstvaste gebouwen

Waarde verhogen dankzij route voor verduurzaming

Nog altijd denken velen: duurzaam is duur. Dat geldt alleen voor partijen die verduurzaming niet goed voorbereiden. Organisaties die het slim aanpakken, constateren juist precies het tegenovergestelde. Hun vastgoed wordt meer waard, doordat ze op tijd toekomstvaste maatregelen nemen. De gebruikerstevredenheid gaat omhoog, de huurcontracten lopen langer. De prijs per m2 stijgt, terwijl de energiekosten en de CO2-uitstoot dalen.
Lees verder...

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en Albert zal snel contact met u opnemen.