Waaraan committeert INNAX zich

Ambitie
Als Paris Proof Partner van Dutch Green Building Council is onze ambitie een duurzaam gebouwde omgeving zonder CO₂-uitstoot in 2040.

Transparant
We zijn transparant over ons energiegebruik en CO2-emissie, zodat voor iedereen inzichtelijk is hoe energiezuinig onze eigen gebouwen zijn.

Realiseer
INNAX versnelt het verduurzamingsproces door het digitaliseren van Nederlands vastgoed en biedt schaalbare en financiële oplossingen om het verduurzamen bereikbaar te maken.

Monitor
We brengen resultaten in beeld met de Paris Proof Monitor, waarin alle gebouwdata samenkomt. Het platform biedt actueel inzicht in het huidige verbruik en de benodigde stappen naar het behalen van de Paris Proof norm.

Promoot
Als Paris Proof Partner laten we zien wat er nodig is om Paris Proof te worden en waarom dat van belang is. We communiceren actief over de voortgang van onze eigen verduurzaming en bieden innovatieve oplossingen waarmee onze klanten de weg naar Paris Proof kunnen starten en monitoren.

Voortgang eigen kantoorlocaties

Voor onze eigen kantoorlocaties is het streven om in 2030 aan de Paris Proof norm van 70 kWh/m² te voldoen. Voor onze hoofdvestiging in Veenendaal is dat doel inmiddels behaald. Momenteel werken we een Paris Proof routekaart uit voor onze locatie in Heerenveen.

Wil je een gedetailleerde weergave zien van de Paris Proof score van onze kantoren in Veenendaal, Heerenveen en Tilburg? Neem dan een kijkje in onze Paris Proof Monitor.

Toekomstvaste gebouwen

Waarde verhogen dankzij route voor verduurzaming

Nog altijd denken velen: duurzaam is duur. Dat geldt alleen voor partijen die verduurzaming niet goed voorbereiden. Organisaties die het slim aanpakken, constateren juist precies het tegenovergestelde. Hun vastgoed wordt meer waard, doordat ze op tijd toekomstvaste maatregelen nemen. De gebruikerstevredenheid gaat omhoog, de huurcontracten lopen langer. De prijs per m2 stijgt, terwijl de energiekosten en de CO2-uitstoot dalen.
Lees verder...

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en Jörgen zal contact met u opnemen.