Slim watermanagement

In het strategische partnerschap werken Smartvatten en INNAX aan hun gezamenlijke doel: klanten de beste duurzame oplossingen bieden, waarmee ze zowel hun bedrijf als het milieu verbeteren. Met de integratie van Smartvatten in het energiemanagementsysteem van INNAX, kunnen klanten op één centrale plek automatisch toegang krijgen tot hun gegevens met betrekking tot gas, elektriciteit en water. Hiermee kunnen vastgoedbeheerders makkelijk zien waar verbeteringen en aanzienlijke kostenbesparingen te halen zijn.

De noodzaak om te integreren kwam van grote bedrijven uit onze klantenkring. Onze internationale ervaring met roll-outs voor klanten, is in lijn met de hoge standaarden die INNAX al jaren levert op de Nederlandse markt. We zijn blij dat we de eerste keus zijn voor INNAX op het gebied van watermetingen. Want grote klanten willen nu eenmaal een totaaloplossing. Totaalvoetbal is beroemd gemaakt door Nederland; waarom dan niet ook totaalenergie- en watermanagement? Zonder watermanagement is het net of de keeper ontbreekt”, zegt Joe Hamari, vice-president Sales van Smartvatten.

Integrale oplossing

INNAX en Smartvatten werken al langere tijd samen. Maar nu kunnen klanten kiezen voor een oplossing die overzicht geeft van zowel energie- als watergebruik in één platform. “We helpen klanten hun energiegebruik te verminderen en de prestaties van hun gebouw te verbeteren. Nu we partners zijn met Smartvatten, kunnen we onze klanten een oplossing bieden voor het managen van zowel energie- als watergebruik”, zegt Mark Massier, directeur Meten bij INNAX.

Smartvatten

Smartvatten is een snelgroeiend bedrijf in watermanagement en -dienstverlening, met een sterke focus op efficiënt watergebruik en duurzaamheid. Smartvatten heeft ruim veertig fulltime medewerkers en is actief in Europa en de VS. De monitoring-op-afstand van Smartvatten helpt vastgoedeigenaren van 6.500 gebouwen om niet langer geld weg te laten lekken. Zij pakken nu sanitaire lekkages aan voor het te laat is. In 2019 heeft het systeem van Smartvatten meer dan 17.000 lekkages aan het licht gebracht. En waterdata verstuurd naar meer dan 45 toonaangevende software platforms voor energiemanagement van gebouwen.

Voor meer informatie:

Joe Hamari
Co-Founder, Vice President of Sales
Smartvatten
+358401252869
joe.hamari@smartvatten.com

Mark Massier
Directeur
INNAX GEBOUW & OMGEVING B.V.
+310885533000
mmassier@innax.nl