Samen het verschil maken

Voor Technion en De Installatiedesk betekent de overname een mooie verbreding naar het integrale dienstenaanbod van INNAX als gebouwverduurzamer. De drie partijen zijn zeer verheugd met deze stap, die hen in staat stelt in te spelen op de grote verduurzamingsopgave die Nederland te wachten staat.

“Dat de energietransitie enorme uitdagingen voor de gebouwde omgeving met zich meebrengt zal voor niemand een verrassing zijn”, aldus Jörgen Waagenaar, algemeen directeur van INNAX. “Daarin wordt samenwerken steeds belangrijker om aan de vraag van de markt te kunnen voldoen. INNAX, Technion en De Installatiedesk zijn een perfecte match om versneld de verduurzamingsopgave aan te gaan. We delen dezelfde missie en willen met innovatieve oplossingen het verschil maken.” Het samengaan betekent ook meer lokale slagkracht vanwege de regionale vestigingen van Technion.

Henk Waslander, een van de oprichters van Technion, ziet de overname door INNAX als een logische zet voor het bedrijf. “Het geeft ons nieuwe perspectieven en uitdagingen door onderdeel te worden van een groter geheel. Onze doelgroepen komen naadloos overeen en kunnen we in de toekomst nog beter bedienen.”

Over Technion & De Installatiedesk

Technion is in 2004 opgericht en is een installatietechnisch en bouwfysisch adviesburo met vestigingen in Heerenveen, Tilburg en Almere. In totaal houden ca. 45 medewerkers zich dagelijks bezig met alles dat met installatietechniek, verduurzaming en exploitatie te maken heeft. De Installatiedesk is een zusterbedrijf van Technion en een onafhankelijke partner voor een groot aantal landelijke installatiebedrijven, waarbij de ondersteuning voor calculatie, reken- en tekenwerkzaamheden centraal staat.

Meer weten over

dit nieuwsartikel?

Neem contact op met Philip.