Techniek

Technisch advies heeft haar focus op de technische kwaliteit van woningen. Aan de hand van conditiemetingen worden duurzame meerjarenonderhoudsplannen ontwikkeld en wordt specialistisch bouwtechnisch onderzoek gedaan naar bijvoorbeeld vocht- en schimmelproblematiek.  Ook de veiligheid van woningen valt binnen de scope van Techniek.

Energie

Bij energie ligt de focus op de energieprestatie van woningen, waarin energielabels en energiebesparingsadviezen een centrale plek innemen. Vanuit analyses van grote hoeveelheden energieprestatiedata wordt energie- en duurzaamheidsbeleid ontwikkeld.

Integrale verduurzaming

Tot slot richten we ons met ‘integrale verduurzaming’ op de energie- en warmtetransitie. De ontwikkeling én realisatie van aardgasvrije, CO2-neutrale wijken is een complexe opgave waar meerdere disciplines en partijen betrokken zijn. Zowel technische inhoud als proces- en  stakeholdermanagement komen hier bij elkaar.

Communicatie

Bij de realisatie zorgen onze communicatieadviseurs voor betrokkenheid en draagvlak bij renovatie- en duurzaamheidsinitiatieven. Huurders worden vroegtijdig betrokken en meegenomen in de ontwikkeling en realisatie van verduurzamingsmaatregelen. Het grijpt immers in “achter de voordeur” en heeft impact, in positieve zin, op binnenmilieu en betaalbaarheid. Dat wordt in begrijpelijke taal uitgelegd.

Kunnen wij jouw organisatie van dienst zijn, of heb je verduurzamingsvraagstukken die je wilt voorleggen, laat het ons weten.

Meer weten over

INNAX Woningen?

Neem contact op met Mark.