Stimulans voor energiebesparing

De EED is in het leven geroepen als stimulans voor organisaties om daadwerkelijk maatregelen te treffen. De energie-audit moet om de vier jaar opnieuw uitgevoerd worden. Het gaat hierbij om het energiegebruik van gebouwen of groepen gebouwen, industriële processen of installaties, inclusief vervoer en warmte.

Optimaliseer uw energiegebruik

De adviseurs van INNAX helpen u te besparen. Wij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van energie-audits en weten de resultaten hiervan te vertalen naar concrete besparingsmaatregelen. Zo bent u ervan verzekerd dat u in de komende vier jaar uw energiekosten vermindert en uw energiegebruik optimaliseert. Tevens voldoet u met onze ondersteuning aan alle verplichtingen zoals gesteld in de EED.

Vijf zekerheden met de aanpak van INNAX

Wilt u de uitvoering van de energie-audit uitbesteden? Met de aanpak van INNAX bent u verzekerd van het volgende:

  • U voldoet aan de wet- en regelgeving.
  • U heeft volledig inzicht in uw energiestromen.
  • U krijgt advies afgestemd op uw ambities.
  • Vanaf de aanvraag voor uitstel, de energie-audit, tot aan de implementatie van de maatregelen staan wij voor uw klaar.
  • De energie-audit is een startpunt. Geen verplichting waar, wanneer u eenmaal voldoet, niet meer naar omkijkt. Ook voor de lange termijn denken wij met u mee.

In vier stappen voldoen aan de EED

Voor wie meer uit de audit wil halen, hebben we een handig stappenplan ontwikkeld. Benut de toegevoegde waarde van de audit. Krijg inzicht in uw energiegebruik en bespaar.

Download de infographic

Vastgoed geregeld

Controle over beheer, onderhoud en energie

Controle over het beheer, onderhoud en energiemanagement van gebouwen is niet altijd eenvoudig. Organisaties richten zich steeds meer op hun corebusiness. Als het gaat om beheer en onderhoud willen ze sturen ze op strategisch- en tactisch niveau. Essentieel daarbij: goede afspraken met beheerders om wetten en regels na te leven en prestaties te borgen.
Lees verder...

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en Alex zal snel contact met u opnemen.