Ondersteuning

De survey kent diverse onderzoeksgebieden. Zo worden de beleidsplannen en doelstellingen op het gebied van duurzaamheid onder de loep genomen, de milieuprestaties van vastgoedportefeuilles en de naleving en realisatie. Tevens de uitstoot van broeikasgassen en afvalstromen, de vrijwillige standaarden en certificeringssystemen en in hoeverre deelnemers de wet- en regelgeving nakomen.

GRESB Partner

Ten aanzien van GRESB ondersteunt INNAX bij het verzamelen en managen van verbruiksdata en analyseert deze. Hiermee wordt grip op het energiemanagement verkregen én inzichten die de basis zijn voor gerichte besparingsmaatregelen. Dit maakt de weg vrij voor een concrete verduurzamingsroute en jaarlijkse verbetering van de GRESB-score.

GRESB (Global Real Estate Sustainability Benchmark) is een onafhankelijke benchmark die vastgoedfondsen en -portefeuilles wereldwijd beoordeelt en vergelijkt op hun duurzaamheidsprestaties. Op basis van de GRESB-score kunnen fondsmanagers het duurzaamheidsbeleid tegen het licht houden en verbeteringen doorvoeren. INNAX is premier partner van GRESB.

Grip op energie

Besparen op energie en kosten dankzij effectief energiemanagement

Besparen op het energieverbruik van gebouwen begint met inzicht. Om hier stappen in te zetten is het zaak om alle aspecten van energie te bekijken, want de winst zit meestal in het ontdekken van slimme combinaties. Die kun je pas zien, nadat voldoende relevante data zijn verzameld.
Lees verder...

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en Harold zal snel contact met u opnemen.