Onafhankelijke benchmark

De Global Real Estate Sustainability Benchmark is een jaarlijks onderzoek naar de duurzaamheidsprestaties van vastgoedportefeuilles. Het onderzoek kent diverse gebieden. Zo worden de beleidsplannen en doelstellingen op het gebied van duurzaamheid onder de loep genomen, de milieuprestaties van vastgoedportefeuilles en de naleving en realisatie. 

Performance en Management

Het GRESB-team van INNAX heeft dit jaar 19 fondsen ondersteund bij het Performance en Management deel van GRESB. Vanuit dataverzameling, meetgegevens, een overzichtelijk DMS (Data Management System) en duidelijke KPI’s. Doordat we de complexiteit van de vastgoedsector goed begrijpen, hebben we kunnen bijdragen aan verhoogd inzicht en monitoring van de duurzaamheidsdoelen.

We zijn zeer verheugd met deze uitstekende stijging van de scores en daarmee deel uit te maken van de verduurzaming van het vastgoed van onze opdrachtgevers. 

Ondersteuning nodig?

Op basis van de GRESB-score kunt u het duurzaamheidsbeleid tegen het licht houden en verbeteringen doorvoeren. INNAX is premier partner van GRESB Nederland.

Meer weten over

dit nieuwsartikel?

Neem contact op met Luuk.