Samen de verduurzaming versnellen 

Voor Duinwijck betekent de overname een mooie verbreding naar het integrale dienstenaanbod van INNAX als gebouwverduurzamer. Beide partijen zijn zeer verheugd met deze stap, waarmee de slagkracht vergroot wordt voor het verduurzamen van de gebouwde omgeving in Nederland.  

“De overname van Duinwijck past naadloos in onze visiedoelen om een bureau met deze expertise aan de INNAX familie toe te voegen. Gezien de enorme uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt, wordt samenwerken steeds belangrijker om aan de marktvraag te kunnen voldoen”, aldus Henk Waslander, directeur INNAX Gebouwen.

Otto Pasker, directeur Duinwijck: “Met de overname kunnen we onze visie naar een integrale aanpak, die nodig is voor verduurzaming van de gebouwde omgeving, verder uitbouwen. Omdat INNAX deze visie deelt met Duinwijck is het de perfecte partner voor continuïteit en uitbreiding.”

INNAX en Duinwijck werken al geruime tijd samen in verschillende projecten. De komende periode zal worden gebruikt om de integratie vorm te geven. De naam Duinwijck zal voorlopig gehandhaafd blijven.

Over INNAX
Energieoplossingen realiseren waarmee voor onze opdrachtgevers, hun gebouwen én omgeving duurzame resultaten worden bereikt: dat is de missie van INNAX. Van startend afval- en energiemanagement dienstverlener in 1992 zijn we uitgegroeid tot een multidisciplinaire gebouwverduurzamer met 250 medewerkers en vestigingen in Veenendaal, Heerenveen en Tilburg.

Over Duinwijck
Vanuit Baarn werkt Duinwijck aan de meest uiteenlopende projecten door heel Nederland. Het team bestaat uit specialisten op het gebied van Installatietechniek, Bouwfysica en Bouwkunde. Gedreven door de passie voor ons vak, werken wij hard aan onze missie: het leveren van een kwalitatief hoogwaardig en integraal ontwerp dat op alle fronten klopt. Nu, maar ook in de toekomst.

Meer weten over

dit nieuwsartikel?

Neem contact op met Henk.