Waar koop ik een elektriciteitsmeter?

Voor grootzakelijke aansluitingen kunt u zelf kiezen wie uw elektriciteitsmeter levert, onderhoud en de data periodiek uitleest. Uw meetbedrijf, ook wel meetverantwoordelijke genoemd, leest dagelijks de door de elektriciteitsmeter elk kwartier geregistreerde verbruiken uit. Deze informatie is belangrijk omdat uw netbeheerder en stroomleverancier deze informatie nodig heeft om uw energiefacturen te berekenen. Ook meer frequent data uitlezen is mogelijk. Lees hier meer over onze hoogfrequent data oplossing.

Beste oplossing

Met INNAX profiteert u altijd van de scherpste tarieven en de beste service. Voor elke toepassing en aansluitcategorie is er een geschikte elektriciteitsmeter. Of het nu voor een gewone elektriciteitsaansluiting is voor uw gebouw, zonnepanelen of een geheel windturbinepark. We zoeken altijd naar de technisch en economisch meest geschikte oplossing.

U wilt een grootzakelijke elektriciteitsmeter kopen of huren? De meters van INNAX voldoen aan alle gestelde wettelijke eisen. En meer. Onze meters kennen een hoge mate van nauwkeurigheid en zijn uiterst betrouwbaar. Zo krijgt u optimaal inzicht in uw verbruiken.

Geen extra communicatiekosten

Onze elektriciteitsmeters worden via het GPRS-netwerk uitgelezen. Zo is het niet nodig dat u zelf voor een communicatielijn zorgt en weet u precies wat de kosten zijn. Deze zijn onderdeel van onze meetdiensten voor uw elektriciteitsmeter.

Vraag een offerte aan