Altijd de beste (meet)oplossing voor maximale SDE en productie

Of het nu gaat om zonne-energie, windmolens of energie uit biomassa. De kans is groot dat u ook gebruik maakt van de SDE-subsidieregeling. Omdat de SDE-subsidie wordt berekend op de hoeveelheid opgewekte energie, is het belangrijk dat dit zoveel mogelijk is. Het is dan ook nodig om ervoor te zorgen dat u een zo hoog mogelijke subsidie ontvangt. Ook zonder subsidie wilt u een zo hoog mogelijke opwekking.

Met onze expertise hebben we al honderden klanten geholpen met het krijgen van een maximale SDE. Hoe we dat doen? We kijken onder anderen naar de meest ideale positie waar de opgewekte energie gemeten wordt. Dat kan vaak slimmer. Ook de frequentie van uitlezen van energiemeters kan sneller, als u dat wilt. Standaard is dat dagelijks. Met onze meetoplosssingen voor near-real time en hoog frequent data kunnen we dat realiseren. Tot data per seconde.

1-seconde oplossing

Steeds vaker is behoefte aan snelle meetdata. Met onze meters is het mogelijk om de duurzame opwekking in realtime te monitoren.

Specialist in wind en duurzame energie-installaties

Met ruim 200 windparken en meer dan 150 overige duurzame energieproducenten in Nederland als klant, mag INNAX zich met recht specialist noemen. Wilt u ook gebruik maken van onze specialistische kennis? Wij helpen u graag verder.

Vraag een offerte aan