Energie-installatie beheren en exploiteren

Met de slimme toepassing van technieken als warmtepompen, WKK’s, warmte-koude opslag en PV-panelen, behaalt u duurzame resultaten. Onze adviseurs bieden het nodige inzicht om er zeker van te zijn dat uw duurzame energie-installaties bijdragen aan energiebesparing, kostenbesparing én comfortverbetering. Wij hebben jarenlange ervaring met de bijbehorende disciplines, zoals ontwerp, techniek, installaties, en/of de procesmatige en financiële aspecten hiervan. Op basis van onze adviezen kunt u met een gerust hart een duurzame energie-installatie beheren en exploiteren.

Monitoring

INNAX biedt naast het nodige inzicht, aanvullende diensten voor het optimaliseren van uw installaties. Via energiemonitoring heeft u inzicht in het rendement van de installatie. Daarnaast zorgen we met regelmatige controles dat u uw installaties veilig, betrouwbaar en efficiënt kunt blijven gebruiken. Met het oog op verbeteringen en storingsanalyses bewaken we de installaties continu met het Gebouwbeheerssysteem.

Factuur voor de eindgebruiker

U wilt uw eindgebruiker(s) een factuur sturen? Op basis van de meetgegevens stellen wij uw energiefacturen op, gespecificeerd en gecontroleerd. Op verzoek beoordelen wij ook de onderliggende leveringscontracten, of wij stellen nieuwe leveringscontracten voor u op.

Energy as a Service

Wilt u volledig ontzorgd worden? Dat kan uiteraard ook. Met Energy as a Service neemt INNAX de energievoorziening - de opwekking, terugwinning, opslag en distributie van energie - uit handen. Als totaalpakket of in losse modules.

Toekomstvaste gebouwen

Waarde verhogen dankzij route voor verduurzaming

Nog altijd denken velen: duurzaam is duur. Dat geldt alleen voor partijen die verduurzaming niet goed voorbereiden. Organisaties die het slim aanpakken, constateren juist precies het tegenovergestelde. Hun vastgoed wordt meer waard, doordat ze op tijd toekomstvaste maatregelen nemen. De gebruikerstevredenheid gaat omhoog, de huurcontracten lopen langer. De prijs per m2 stijgt, terwijl de energiekosten en de CO2-uitstoot dalen.
Lees verder...

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en Albert zal snel contact met u opnemen.