Van uitdaging naar oplossing

De financiering mag geen belemmering zijn om stappen te maken in het verduurzamen van gebouwen. INNAX gaat de uitdaging graag aan en ondersteunt met diverse financieringsoplossingen op maat. Dit doen wij zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw. In onze aanpak kunnen we zelfs risico’s overnemen.

Wij werken samen met financieringsinstellingen en banken. Afhankelijk van het project en opdrachtgever kiezen wij de meest geschikte financieringsmogelijkheid. Indien het projectontwerp zich kwalificeert voor “groen financieren”, dan zullen wij gebruik maken van een dergelijke regeling. Het voordeel hiervan ligt in het lagere rentepercentage. Wij analyseren de technische en financiële mogelijkheden via een haalbaarheidsonderzoek.

Nadat het juiste technisch financiële scenario is gekozen bieden wij hulp bij zaken als:

  1. Subsidies en fiscale optimalisatie
  2. Financiële ruimte in vermogen en leningen
  3. Investeringsstrategieën
  4. Het opzetten van een Energie B.V.


Energie investeringsaftrek (EIA)

Met deze fiscale regeling kunt u ca. 14% besparen op de investering van een duurzame installatie. Hiervoor moet de installatie gekwalificeerd zijn volgens de Energielijst. Het duurzame energieconcept van INNAX maakt het mogelijk voor diverse organisaties om hier gebruik van te maken. Samen met onze opdrachtgevers en de financiers kijken we naar een passende oplossing.

Energy As A Service made Easy (EAASY)

Een energy-as-a-service oplossing voor de verduurzaming van uw gebouwen via een abonnementsmodel: dat is EAASY. De regie ligt bij uw organisatie, echter zonder omkijken naar investeringen, de realisatie of exploitatie.

Toekomstvast bouwen

Innovatieve oplossingen en een pragmatische aanpak

Hoe groot de verschillen tussen bouwprojecten ook zijn: het resultaat moet waardevast en energie-efficiënt zijn. Daarbij staat het welzijn van de gebruiker voorop en mag ook de geldende wet- en regelgeving niet uit het oog worden verloren. 
Lees verder...

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en Eric zal snel contact met u opnemen.