Duurzame energie-opwekking

Wilt u weten hoe u kunt overstappen op duurzame energie? INNAX helpt u daarbij en brengt samen met u de mogelijkheden van duurzame energieopwekking in kaart. Dit doen wij voor zowel bestaande gebouwen of woningen als voor nieuwbouwprojecten. De resultaten werken wij uit in verschillende duurzame energieconcepten. Hiermee krijgt u inzicht in de besparingen op kosten, in de mogelijke energiebesparingen, CO2-reductie en in de verbeteringen van comfort en binnenklimaat.

Ontwerp voor een passend concept

Bij duurzame energiebronnen wordt vaak gedacht aan zonne-energie en windenergie. Dit zijn echter niet de enige bronnen die een bijdrage leveren aan een duurzame energievoorziening. Zo is er ook biomassa, geothermie en de mogelijkheid om te koelen met de zon. We ontwerpen binnen de door u gestelde kaders duurzame energieconcepten waarbij we uitgaan van de meest optimale bronnen of een combinatie hiervan. Hierbij houden wij rekening met uw wensen, de omgeving en de laagste Total Cost of Ownership (TCO). Op deze manier heeft u alle informatie om tot een gedegen afweging te komen in het overstappen op duurzame energie met het concept dat het beste bij uw situatie past.

Energy as a Service / ESCo

Met Energy as a Service kan INNAX de energievoorziening - de opwekking, terugwinning, opslag en distributie van energie - volledig uit handen nemen.  Daarmee kan uw organisatie zich concentreren op haar kerntaken. INNAX verzorgt het ontwerp, de realisatie en exploitatie. Met vooraf gemaakte prestatieafspraken wordt zekerheid geboden voor een periode tot wel dertig jaar. 

Energy as a Service gaat een stap verder dan een ESCo (Energy Service Company), door alle elementen van de energievoorziening mee te nemen (naast de zonnepanelen of WKO). 

Toekomstvast bouwen

Innovatieve oplossingen en een pragmatische aanpak

Hoe groot de verschillen tussen bouwprojecten ook zijn: het resultaat moet waardevast en energie-efficiënt zijn. Daarbij staat het welzijn van de gebruiker voorop en mag ook de geldende wet- en regelgeving niet uit het oog worden verloren. 
Lees verder...

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en Johannes zal snel contact met u opnemen.