Besparende maatregelen of verduurzamingsproject

Kort samengevat is de subsidie van toepassing op aanvragen die bestaan uit maximaal drie energiebesparende maatregelen of een integraal verduurzamingsproject waarmee een gebouw duurzaam gerenoveerd wordt.

Het is vanaf januari 2024 weer mogelijk opnieuw subsidie aan te vragen. Uitvoeringsorganisatie RVO geeft aan dat dit mogelijk vervroegd wordt, gezien de grote belangstelling.

Energiekosten reduceren

Ook als u op dit moment geen subsidie heeft kunnen aanvragen, zijn er genoeg effectieve maatregelen te treffen in strijd tegen de hoge energiekosten. Besparen op het energieverbruik begint met inzicht. Met behulp van data-analyse kunnen quickwins in kaart worden gebracht.

Grip op energie

Grip op energie betekent effectief energiemanagement. Afhankelijk van uw ambitie bepalen we samen de benodigde expertise en tools. Denk hierbij aan bemetering, analyseren van verbruik, aansluitingenbeheer, energie-inkoopbegeleiding en heldere rapportages.

Energy-as-a-service (EAASY)

Mocht u hulp nodig hebben om budget te creëren of vrij te maken voor de investeringen dan kan EAASY u helpen. Met EAASY betaalt u voor het gebruik in plaats van bezit van een duurzame gebouwinstallatie, voor een vast bedrag per maand.

Meer weten over

dit nieuwsartikel?

Neem contact op met Marco.