We werken in een zeer divers, boeiend en leerzaam vakgebied’, vertelt John Lens, Algemeen Directeur TVVL enthousiast. “Het succes van het realiseren van een duurzaam Nederland is voor een belangrijk deel ons werk en onze expertise. De uitdagingen waar we als branche voor staan dwingen ons tot vernieuwen en samenwerken. Als TVVL Kennispartners willen we elkaar inspireren, ondersteunen en waar mogelijk versterken door kennis te delen en ik ben dan ook verheugd dat INNAX als kennisbedrijf pur sang deze samenwerking met de ondertekening van de Kennispartnerovereenkomst nu naar een hoger niveau tilt.”

Philip Blaauw: “TVVL is een prachtige club met grote potentie om Nederland te helpen verduurzamen. Samen hebben we een plan gepresenteerd om het aantal kennispartners sterk te gaan uitbreiden en deze op directieniveau actief te maken. Het netwerk moet een goede afspiegeling worden van de leden, van het hele speelveld dus van leveranciers, adviseurs en installateurs. Wij zien ernaar uit om met de knowhow van een groeiend netwerk van TVVL Kennispartners de verduurzaming van Nederland te gaan versnellen.”

Over TVVL

TVVL is het Platform voor mens en techniek, opgericht in 1959 en telt inmiddels ruim 1000 persoonlijke leden en 500 bedrijfsleden. TVVL is een belangrijke gespreks- en kennispartner in de technologiesector. We helpen met oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst. Bij TVVL vind en deel je kennis. Bijvoorbeeld in cursussen, workshops en trainingen, via de online kennisbank en TVVL Magazine. Daarnaast organiseert TVVL toonaangevende en inspirerende evenementen door heel Nederland. TVVL expertgroepen en communities zijn actief op diverse vakgebieden zoals elektrotechniek, klimaattechniek, sanitaire technieken en gebouwbeheer.

Over INNAX

Energieoplossingen realiseren waarmee voor onze opdrachtgevers, hun gebouwen én omgeving duurzame resultaten worden bereikt: dat is de missie van INNAX. Van startend afval- en energiemanagement dienstverlener in 1992 zijn we uitgegroeid tot een multidisciplinaire gebouwverduurzamer met 250 medewerkers en vestigingen in Veenendaal, Heerenveen, Almere en Tilburg. Met innovatieve oplossingen realiseren we ‘energizing’ woningen en gebouwen die duurzaam, gezond en toekomstbestendig zijn.

Meer weten over

dit nieuwsartikel?

Neem contact op met Philip.