Samen het verschil maken

“De energietransitie stelt de gebouwde omgeving voor grote uitdagingen. Daarin is samenwerken steeds belangrijker om de gestelde klimaatdoelen voor 2030 en 2050 te halen”, aldus Jörgen Waagenaar, algemeen directeur van INNAX. “INNAX en Halmos vullen er elkaar goed aan in deze gezamenlijke opgave. We delen dezelfde missie en willen met innovatieve oplossingen het verschil maken.” Het samengaan betekent voor INNAX ook meer lokale slagkracht in de Randstad.

Willem Harteveld en Ron van der Plas, beide directeur-eigenaar van Halmos, zien de overname door INNAX als een mooie en logische zet voor het bedrijf. “Het geeft nieuwe perspectieven en uitdagingen door onderdeel te worden van een groter geheel. Onze doelgroepen komen naadloos overeen en kunnen we in de toekomst nog beter bedienen. Halmos staat voor oplossingsgerichtheid en betrokkenheid, daarin zien wij veel overeenkomsten met de kernwaarden van INNAX.”

Over INNAX

Duurzame gebouwen voor iedereen: dat is kort gezegd de missie van INNAX. Als onafhankelijke partner biedt INNAX oplossingen voor elke stap in het verduurzamingsproces: van dataverzameling en -analyse tot financiering, realisatie en monitoring. INNAX is Paris Proof Partner van de Dutch Green Building Council en zet zich in voor een Paris Proof gebouwde omgeving in 2040.

Over Halmos

Halmos is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van technische voorzieningen voor gebouwen. Halmos streeft naar intelligente combinaties van technieken, die leiden tot aangename en optimaal bruikbare omgevingen. Duurzaamheid, energiezuinigheid en mensvriendelijkheid worden tegen elkaar afgewogen binnen het beschikbare budget. Techniek is daarbij altijd middel, nooit het doel.

Meer weten over

dit nieuwsartikel?

Neem contact op met Jörgen.