Een goed eindresultaat

In de uitvoeringsfase voegt u de daad bij het woord om een omgeving te creëren waar mensen prettig werken en wonen. De (gebouwgebonden) installaties spelen daarin een belangrijke rol. Door te sturen op kwaliteit, tijd en geld, dragen wij zorg voor de correcte uitvoering van de installaties. Onze ervaren projectleiders en directievoerders begeleiden en ontzorgen u bij de uit te voeren werkzaamheden aan installaties. Dit doen wij voor nieuwbouw en renovatieprojecten.

Pragmatische aanpak

Om u volledig te ontzorgen, is onze aanpak pragmatisch. Namens de opdrachtgever treden wij op als aanspreekpunt voor de belanghebbenden. Wij hebben de algemene leiding over het project, vanaf aanvang van de voorbereidingswerkzaamheden tot de uiteindelijke aanvaarding van de oplevering. Verder zijn wij aanwezig bij bouwvergaderingen en rapporteren bevindingen aan u als opdrachtgever. INNAX coördineert, controleert en evalueert alle activiteiten. Hierdoor zijn wij in staat vroegtijdig problemen te signaleren tijdens het bouwproces. In dat geval zijn wij een neutraal aanspreekpunt voor het oplossen van knelpunten.

Sturen op kwaliteit

Toezicht op de uitvoering van werkzaamheden is van groot belang. De uitvoering bepaalt nu eenmaal de eindkwaliteit van een project. Omdat onze adviseurs toezicht houden op de uit te voeren werkzaamheden, bent u verzekerd van kwalitatief goed werk en naleving van het bestek, of de werkbeschrijving en wet- en regelgeving. Hierbij houden we rekening met de installatietechnische, bouwkundige en energietechnische aspecten.

Toekomstvaste gebouwen

Waarde verhogen dankzij route voor verduurzaming

Nog altijd denken velen: duurzaam is duur. Dat geldt alleen voor partijen die verduurzaming niet goed voorbereiden. Organisaties die het slim aanpakken, constateren juist precies het tegenovergestelde. Hun vastgoed wordt meer waard, doordat ze op tijd toekomstvaste maatregelen nemen. De gebruikerstevredenheid gaat omhoog, de huurcontracten lopen langer. De prijs per m2 stijgt, terwijl de energiekosten en de CO2-uitstoot dalen.
Lees verder...

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en Joop zal snel contact met u opnemen.