Verbreding SDE+ naar SDE++

In 2020 is de stimuleringsregeling duurzame energieproductie (SDE+) verbreed naar de stimuleringsregeling duurzame energietransitie (SDE++). De nieuwe regeling houdt vast aan een aantal elementen van de SDE+-regeling, zoals het subsidiëren van de onrendabele top, een gefaseerde openstelling en concurrentie tussen de verschillende technieken. Een belangrijk nieuw uitgangspunt in de SDE++ is de rangschikking op basis van verwachte subsidie per vermeden ton CO₂-emissies.

Dien uw aanvraag op tijd in

De regeling is open van  21 september tot en met 14 oktober 2021. Let wel, de belangstelling is groot en hier geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wacht dus niet te lang als u een subsidieaanvraag overweegt.

INNAX ontzorgt en regelt de financiering

Wij helpen onze klanten dagelijks met het opwekken van duurzame energie en het organiseren van financiering. INNAX helpt u graag met het uitvoeren van een zonnepotentieel scan en het begeleiden van een succesvolle subsidieaanvraag.

Toekomstvaste gebouwen

Waarde verhogen dankzij route voor verduurzaming

Nog altijd denken velen: duurzaam is duur. Dat geldt alleen voor partijen die verduurzaming niet goed voorbereiden. Organisaties die het slim aanpakken, constateren juist precies het tegenovergestelde. Hun vastgoed wordt meer waard, doordat ze op tijd toekomstvaste maatregelen nemen. De gebruikerstevredenheid gaat omhoog, de huurcontracten lopen langer. De prijs per m2 stijgt, terwijl de energiekosten en de CO2-uitstoot dalen.
Lees verder...

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en Joop zal snel contact met u opnemen.