Besparen op energiekosten

Door de hoge gas- en elektriciteitsprijzen stegen de energiekosten van veel bedrijven in 2022 explosief. Ook voor dit jaar wordt verwacht dat deze stijging voortzet. Veel organisaties nemen al actie tegen de energiekostenexplosie met QuickWin besparingen die in elk gebouw zitten. Door te ruimtetemperaturen te verlagen (1 graad = 6% lagere warmtefactuur), regelinstellingen aan te passen en de Erkende Maatregelen Lijst te implementeren.

Paris Proof Monitor Energie Analyse

De Paris Proof Monitor beschikt over een geavanceerde energieanalyse module, dat de besparingsmogelijkheden direct voor u inzichtelijk maakt. De voordelen:

  • Inzicht hoe uw gebouw presteert en hoe het gebruikt wordt
  • Inzicht in operationele besparingen (gebruik), asset besparingen (gebouw) en duurzame maatregelen
  • Geen fysieke inspecties nodig, uw energiemeters vertellen alles
  • De Energie Analyse combineert expertise van gebouwen met data science: slimmer, sneller, grondiger

Realiseren van uw verduurzamingsambitie

Wilt u naast besparingen op de korte termijn uw gebouwen tijdig naar het gewenste verduurzamingsniveau brengen voor 2030 en 2050? In een Paris Proof Partnership kiest u het level dat past bij de ambitie en vraagstukken van uw organisatie. Van actueel overzicht en inzicht, tot structurele verbetering van de kwaliteit van uw vastgoed.

 

Energiebesparingsloket

Verduurzamen in een continu proces

Energie besparen, iedereen is er momenteel mee bezig of heeft er interesse in. Gelukkig zijn er voldoende maatregelen die je zelf kunt nemen of initiëren: van QuickWin besparingen, het doorvoeren van erkende maatregelen tot het opstellen van een portefeuilleroutekaart.

Op deze pagina kun je inhoudelijke vragen stellen of direct een persoonlijke Teams afspraak inplannen met een van onze verduurzamers.

Naar het loket

Grip op energie

Besparen op energie en kosten dankzij effectief energiemanagement

Besparen op het energieverbruik van gebouwen begint met inzicht. Om hier stappen in te zetten is het zaak om alle aspecten van energie te bekijken, want de winst zit meestal in het ontdekken van slimme combinaties. Die kun je pas zien, nadat voldoende relevante data zijn verzameld.
Lees verder...

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en Marco zal snel contact met u opnemen.