De energiemarkt

Energieprijzen zijn volop in beweging en zeer gevoelig voor factoren die een emotioneel karakter hebben. Denk hierbij aan olie, gas, emissierechten, en onzekerheden in de wereld. Een duidelijk bewijs is het conflict tussen Rusland en Oekraïne en het effect wat het heeft op de wereldeconomie.

De juiste inkoopstrategie

Voor het vaststellen van een inkoopstrategie die het beste bij u past inventariseren wij uw portefeuille en bespreken met u, uw (duurzaamheids) ambities. Wij brengen de risico's in kaart en adviseren welke opties voorhanden zijn. Denk hierbij ook aan het inkopen van energie op de korte- en lange termijn. Wij kunnen uw aanbesteding volledig uit handen nemen en onderhandelen totdat het gewenste resultaat is bereikt. INNAX monitort de energiemarkt dagelijks en adviseert wanneer en waarom prijzen dienen te worden vastgesteld.

Aansluitingenbeheer

Het is een hele klus om de risico’s uit de portefeuille te filteren voordat er ingekocht wordt, maar het bijhouden is bijna net zo belangrijk. Als aanvulling op de inkoop, voeren wij ook het aansluitingenbeheer uit. Onze specialisten houden de contracten van uw gebouwenportefeuille bij en bewaken deze. Mutaties kunt u eenvoudig via onze online portal indienen en volgen. Zo kunt u zich concentreren op uw eigen business.

Verlagen gecontracteerd vermogen

Wanneer heeft u voor het laatst uw gecontracteerd vermogen gecontroleerd? Ook met het verlagen van dit vermogen zijn aanzienlijke besparingen te realiseren. Met Fleximax biedt INNAX u de mogelijkheid uw gecontracteerd vermogen te bewaken. Dit doen wij op basis van, al dan niet door INNAX gemeten, meetgegevens van uw aansluitingen. Daarnaast adviseren wij ook over de mogelijkheden tot het verlagen van dit vermogen.

Grip op energie

Besparen op energie en kosten dankzij effectief energiemanagement

Besparen op het energieverbruik van gebouwen begint met inzicht. Om hier stappen in te zetten is het zaak om alle aspecten van energie te bekijken, want de winst zit meestal in het ontdekken van slimme combinaties. Die kun je pas zien, nadat voldoende relevante data zijn verzameld.
Lees verder...

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en Etienne zal snel contact met u opnemen.