Bekijk wat voordelig is voor uw organisatie

Stel u bent grootzakelijk afnemer die tegelijkertijd over een productie-installatie (zoals zonnepanelen) beschikt. Dan kan het voordelig zijn om het elektriciteitsverbruik en de -productie bij verschillende leveranciers te contracteren. Maar ook als kleinzakelijke afnemer kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een andere partij te contracteren voor de laadpalen van elektrische auto’s dan uw vaste energieleverancier.

Keuzevrijheid voor huurders

Met de komst van MLOEA ontstaan ook meer mogelijkheden voor huurders. Zo kunnen de individuele huurders een andere leverancier kiezen dan de contractant op de hoofdaansluiting. Dit stelt de huurders in de gelegenheid de energie-inkoop zelf te gaan regelen. En dat zonder tussenkomst van beheerders of verhuurders.

Ook voor de verhuurders biedt dit kansen. Zo hoeft de doorbelasting van de energiekosten niet meer te worden geregeld. De huurder krijgt immers de factuur rechtstreeks van de leverancier.

Grip op energie

Besparen op energie en kosten dankzij effectief energiemanagement

Besparen op het energieverbruik van gebouwen begint met inzicht. Om hier stappen in te zetten is het zaak om alle aspecten van energie te bekijken, want de winst zit meestal in het ontdekken van slimme combinaties. Die kun je pas zien, nadat voldoende relevante data zijn verzameld.
Lees verder...

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en Harold zal snel contact met u opnemen.