Adviseur-Projectleider Woningen

Adviseur-Projectleider Woningen

Met passie voor duurzaam wonen

Wie zoeken we?

Wij zoeken een ervaren adviseur-projectleider voor de businessunit INNAX Woningen die inspectie- en adviesopdrachten organiseert en laat uitvoeren. Het gaat vooral om woninginspecties en – inventarisaties in het kader van energieprestaties, technische kwaliteit en veiligheid van woningen. Het is een zeer veelzijdige en vooral zelfstandige functie binnen een zeer gemotiveerd team.

Wat ga je doen?

We verwachten dat je projecten organiseert “volgens het boekje”. Je organiseert alles rondom het project en stuurt op kwaliteit, budget en planning., coacht projectteams en voert een heldere communicatie met alle betrokkenen. Inhoudelijk gaat het om energiecertificering/advisering van woningen en NEN2767 conditiemetingen & onderhoudsadvisering

Wat is jouw inbreng?

Je hebt een bouwkundige HBO opleiding en minimaal 5 jaar praktijkervaring met advisering en projectleiding op het gevraagde vakgebied.  Je bent gecertificeerd EPA-W adviseur (BRL9500, ISSO82) en je hebt kennis van en ervaring met NEN2767.Ervaring met software van VABI Assets Energy, EPAview, O-prognose en VastWare is vereist en uiteraard ben je goed bekend met de gebruikelijke MS-Office applicaties zoals Word, Excel en Sharepoint. Vanwege veelvuldig contact met diverse betrokkenen zoals opdrachtgevers, leveranciers en je team, beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent zelfsturend en creatief in het vinden van oplossingen, flexibel in inzet en proactief waar het gaat om verbeteringen in het proces. Wij zijn bij uitstek een output gestuurde organisatie. Dat betekent dat wij van onze collega’s een zeer hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid verwachten over jouw bijdrage aan INNAX. Tot slot, maar zeker niet de minst belangrijke, is duurzaamheid een belangrijke persoonlijke kernwaarde en drijfveer voor jou!

Wat bieden wij?

Samen een relatie aangaan, da’s best een stap. We starten daarom met een tijdelijke aanstelling, echter altijd met de intentie voor een langdurige, duurzame samenwerking!

Wij bieden een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. En uiteraard zorgen wij ervoor dat je over de juiste spullen (leaseauto, laptop, telefoon, tablet etc) de beschikking krijgt om je werk goed en professioneel uit te kunnen voeren.

Wie zijn wij?

Wij zijn INNAX, dé duurzaamheidpartner voor vastgoedeigenaren en -gebruikers. Als duurzaamheidspartner voor corporaties en residentiele vastgoedbeheerders werken wij aan schone, gezonde en betaalbare woon- en werkomgevingen. Dit doen we zowel voor bestaande- als voor nieuwbouw, op het gebied van strategie, beleid en techniek. Je gaat samenwerken met ruim 170 professionals in een supergaaf bedrijf die staat voor een ENERGIZING FUTURE. Wij gaan voor een toekomst waar iedereen energie van krijgt! Jij ook?

Acquisitie op deze functie wordt niet in behandeling genomen