Partners

Veel duurzaamheidsvraagstukken vragen om een brede, vaak innovatieve aanpak. Daarom reikt de visie van INNAX verder dan de muren van de eigen organisatie. Wij stellen onze expertise en innovatievermogen beschikbaar aan verschillende partners. Het succesvol aangaan van een partnership zien wij als een ontwikkeling die bijdraagt aan onze integrale visie op de markt. Ons uitgangspunt is te allen tijde het vergroten van de waarde voor onze klanten. Vanuit deze vorm van samenwerking, hebben wij de volgende partners.

Wilt u ook met ons samenwerken? Neem gerust contact met ons op.

Dutch Green Building Council
De Dutch Green Building Council (DGBC) ontwikkelt en beheert keurmerken voor de beoordeling van Nederlandse gebouwen en gebieden op hun duurzaamheidprestaties. Daarnaast traint DGBC professionals om de beoordelingen te kunnen uitvoeren. Verder onderneemt DGBC een veelvoud aan acties, zoals diverse marktgroepen allemaal gericht op het verduurzamen van de bebouwde omgeving.

Adviseurslid van NeVap
NeVaP is hét onafhankelijke kennis- en innovatieplatform, dat de kwaliteit van  vastgoedexploitatie verhoogt en de innovatie in  vastgoedexploitatie aanjaagt. Op het snijvlak van innovatie organiseert NeVaP maandelijkse bijeenkomsten waaronder ‘Innovatie Op Locaties’. INNAX is adviseurslid van dit platform.

Nevap