Bedrijfsonderdelen

INNAX is partner van en onafhankelijk dienstverlener voor gebouweigenaren, -beheerders en huurders. Dankzij onze integrale visie op energie, techniek, duurzaamheid en veiligheid dragen wij de verantwoordelijkheid voor een comfortabele en goedkopere werkomgeving. Wij zorgen ervoor dat u uw vastgoed verantwoord en rendabel kunt exploiteren. Dit doen we zowel voor bestaande als voor nieuwbouw op het gebied van energie, techniek, duurzaamheid en veiligheid.

Onze expertisevelden hebben wij ondergebracht bij de volgende bedrijfsonderdelen.

INNAX duurzame energie
Gebouwen bieden meer dan alleen onderdak. Een duurzaam en comfortabel gebouw verhoogt de productiviteit op kantoor, zorgt voor lagere energiekosten en het terugdringen van de CO2-uitstoot. INNAX duurzame energie helpt bij het kiezen van de duurzame energievoorziening die daaraan bijdraagt. Wij zijn specialist in het realiseren en exploiteren van decentrale duurzame energie-installaties. Jaarlijks realiseren wij nieuwe duurzame energievoorzieningen met een hoog rendement.

KvK-nummer: 09120785 | BTW-nummer: NL810248001B01

INNAX installatieadviseurs
INNAX installatieadviseurs is gespecialiseerd in onderzoek, ontwerp, advies en directievoering voor duurzaam bouwen. Daarbij combineren wij onze kennis van energie, milieu, techniek en veiligheid tot een geïntegreerd installatieontwerp . Het resultaat is een gebouw met optimale energie- en comfortprestaties, flexibele gebruiksmogelijkheden en gunstige exploitatie. Onze technisch adviseurs zijn gespecialiseerd in elektrotechnische-, werktuigbouwkundige- en transportinstallaties en beschikken over de benodigde specifieke marktkennis.

KvK-nummer: 30056727 | BTW-nummer: NL005006843B01

INNAX bouwkundig adviseurs
Als co-maker voor met name woningcorporaties en commerciële vastgoedorganisaties brengt INNAX bouwkundig adviseurs de huidige staat van uw vastgoed in kaart. Wij leveren adviezen op het gebied van (technische) aspecten voor verbetering of verduurzaming van uw portefeuille. Dit doen wij vanaf de initiatieffase tot en met de realisatie. Of het nu gaat om het opstellen van visie, strategie, beleid of doelstellingen op het gebied van energieprestatie en duurzaamheid. INNAX bouwkundig adviseurs levert advies en begeleiding van A tot Z als het gaat om verduurzamen en waardeverhoging van uw bezit.

KvK-nummer: 34156488 | BTW-nummer: NL809849082B01

INNAX gebouwmanagement
De dienstverlening van INNAX gebouwmanagement is gericht op het uitvoeren van gespecialiseerde inspecties, het verzorgen van (Europese) aanbestedingen, technisch beheer, asset management, legal services en (onderhouds)management. Wij verzorgen ingenieurs- en managementdiensten. Er is dus geen binding met uitvoerende partijen en/of leveranciers, zodat we dit onafhankelijk voor onze opdrachtgevers uitvoeren.

KvK-nummer: 30074356 | BTW-nummer: NL008129666B01

INNAX energiemanagement
INNAX energiemanagement levert nauwkeurig inzicht in uw verbruiksgegevens. Als onafhankelijk ISO, VCA-gecertificeerd en erkend meetbedrijf is INNAX energiemanagement in staat om energiemeters te leveren, te ijken en te installeren. De gemeten waarden presenteren wij voor onze opdrachtgevers via ons standaard of desgewenst maatwerk online-energiemonitoringsysteem. Wij kunnen bij uw organisatie energiebesparende maatregelen daadwerkelijk doorvoeren, energiefacturen managen en met behulp van de gemaakte energieprofielen energie scherper inkopen.

KvK-nummer: 30184027 | BTW-nummer: NL811728997B01

Certificering en brancheverenigingen
Voor de aanpak van al onze activiteiten maken wij gebruik van diverse normen en certificaten. Met onze certificeringen en managementsystemen garanderen wij de dagelijkse aandacht voor milieu, duurzaamheid en kwaliteit in alle processen. Daarnaast zijn wij lid van NL Ingenieurs en werken we samen met de Dutch Green Building Council.