Onze werkwijze

Uw meetbedrijf

U wilt grip op uw energiekosten en heeft INNAX als uw meetbedrijf geselecteerd. Wat doet INNAX daarna voor u? Samen met u bepalen we de ideale aanpak.

In drie stappen realiseren we een succesvol meetproject, van opdracht tot oplevering.

  1. Voorbereiding
    De benodigde materialen en capaciteit worden definitief vastgesteld en de planning van de (installatie)werkzaamheden met u afgestemd. Dat kan ook inhouden dat we eerst op locatie gaan schouwen om er zeker van te zijn dat u de juiste, meest economische oplossing krijgt.
  2. Installatie
    Onze deskundige monteurs voeren de (installatie)werkzaamheden op locatie uit.
  3. Oplevering en start meetdiensten
    Controles zijn uitgevoerd en het project is klaar voor oplevering aan u. U ontvangt ook de inloggegevens voor ons online monitoringsysteem EView. De meetdiensten zijn al gestart vanaf installatiedatum.

Kwaliteit verzekerd

INNAX werkt conform vaste procedures voor kwaliteit en veiligheid, uiteraard conform de ISO9001 certificering en het kwaliteitsmanagementsysteem van INNAX. Onze specialisten beschikken over de vereiste certificaten en bevoegdheden. Elke fysieke wisseling van meters vindt plaats volgens een vaste procedure. Op deze manier garanderen wij de gewenste resultaten.

Bekijk welke meter u nodig heeft en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Infographic | hoe werkt de energiemarkt?

De energiemarkt is sinds 2004 vrijgegeven. Als energiegebruiker kiest u nu zelf wie energie levert (energieleverancier) en wie het energieverbruik meet en monitort (energiemeetbedrijf). Over de werking van de energiemarkt zijn er nog veel vragen in de markt. We hebben daarom een infographic gemaakt die inzicht geeft in de werking van de energiemarkt en de voordelen hiervan.