Objectieve conditiemeting

Met de conditiemeting brengen wij de voorkomende gebreken met hun kenmerken in kaart. De beschrijving van de elementen en de daarbij behorende gebreken vormen een onderdeel van de verwerking van de inspectiegegevens. Via een vaste systematiek documenteren wij de geconstateerde gebreken.

Breed inzetbaar

De inspecties voeren wij uit op die elementen waarvan u als opdrachtgever de staat van onderhoud in kaart gebracht wilt hebben. INNAX heeft de expertise en ervaring in huis om dit op zowel bouwkundig, elektrotechnisch, werktuigbouwkundig als transporttechnisch gebied te inventariseren en te inspecteren. We beoordelen daarbij desgewenst ook op aspecten als (brand-)veiligheid, energieprestatie BENG (NTA8800) en wet en- regelgeving.

Rapporten en overzichten

INNAX verwerkt de inspectiegegevens in ieder door u gewenst systeem. We hebben ruime ervaring met pakketten als IBIS, StraVIS, Vastware en maken gebruik van het in eigen beheer ontwikkelde gebouwmanagementsysteem INNAX online. Met de diverse pakketten stellen wij gewenste rapportages en overzichten op. Zoals meerjarenonderhoudsplannen, jaarbegrotingen, elementenlijsten en gebrekenlijsten.

Woningkwaliteit op orde

Zekerheid dat woningen aan wettelijke eisen voldoen

Corporaties en residentieel vastgoedbeheerders willen zeker weten dat ze voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving voor woningen. Bovendien is er behoefte aan scherpe monitoring van de prestaties. Woningkwaliteit op orde maakt deze inzichtelijk. Om verantwoording af te leggen en als basis voor een doelgericht verduurzamingsbeleid.
Lees verder...

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en Hein zal snel contact met u opnemen.