Met het systeem van Eview kunt u vanachter uw bureau snel onnodig verbruik ontdekken en de effecten van energiebesparende maatregelen analyseren en bewaken. Daarnaast beschikt u eenvoudig en snel over verbruiksrapportages.

Modulair opgebouwde energiemonitoring

De basismodule van Eview is een standaard onderdeel van onze meetdiensten. U betaalt dus geen extra kosten hiervoor. Daarnaast beschikt het systeem over meerdere modules en functionaliteiten. Op deze manier bent u verzekerd van een systeem dat voorziet in uw specifieke behoefte.

Energie besparen

Voor het behalen van energiebesparingen zijn er verschillende instrumenten. INNAX adviseert u over de manier waarop besparingen te behalen zijn, welke maatregelen hiervoor nodig zijn en wat de bijbehorende investeringen zijn.

  • QuickWin: korte terugverdientijd, optimaal resultaat;
  • Energie Prestatie Advies: energielabel voor uw kantoorgebouw;
  • Actieve monitoring: onze specialisten bewaken uw energieprofielen;
  • kW-contractverlaging: bespaar door het aanpassen van gecontracteerde vermogens.
Energiedashboard - INNAX

Het Energiedashboard

Bekijk de video

U wekt duurzame energie op met uw gebouwen. Maar maakt u dat ook zichtbaar? Laat uw duurzame prestaties zien met het energie dashboard

Wat er precies in het overzicht wordt weergegeven kunt u zelf bepalen, er is een groot aantal statistieken mogelijk. Bijvoorbeeld een live grafiek van de opwekking van uw zonnepanelen of een overzicht van de totaal bespaarde energie. Maar ook actuele vertrektijden van het OV of een buienradar behoren tot de mogelijkheden.

Grip op energie

Besparen op energie en kosten dankzij effectief energiemanagement

Besparen op het energieverbruik van gebouwen begint met inzicht. Om hier stappen in te zetten is het zaak om alle aspecten van energie te bekijken, want de winst zit meestal in het ontdekken van slimme combinaties. Die kun je pas zien, nadat voldoende relevante data zijn verzameld.
Lees verder...

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en Harold zal snel contact met u opnemen.