Toekomstbestendig vastgoed

Toekomstbestendig vastgoed

INNAX helpt u verduurzamen


U wilt duurzaam waarde creëren met toekomstbestendig vastgoed. Voor het verantwoord en rendabel exploiteren van bestaande en/of nieuwbouw helpen wij u op diverse vlakken. Hierbij een korte samenvatting van onze diensten gericht op energiebesparing, minder CO2 uitstoot en lagere exploitatiekosten. Goed voor het milieu met oog op comfort voor gebruikers en een positief imago voor u.

Onafhankelijke regisseur van gebouw verduurzaming

Vastgoed dat voorbereid is op de toekomst is energie-efficiënt en biedt comfort. Als energiediensten bureau ontwerpen wij duurzame energie installaties die hieraan bijdragen. Daarnaast hoeft u tijdens de realisatie vrijwel niets te doen, want wij leveren de installaties turnkey op. Door het beheer en de exploitatie (met prestatiegaranties) aan ons uit te besteden, weet u zeker dat uw installaties optimaal blijven functioneren. Wij kunnen u volledig ontzorgen (totaal aanpak voor verduurzaming) of u kunt de diensten in losse modules afnemen.

De financiering van duurzame installaties hoeft geen drempel te zijn. Wij bieden ook expertise voor de financiering: van betere hypotheek condities tot externe & off-balance financiering. De jaarlijkse energiebesparingen zijn dan hoger dan de jaarlijkse lasten. Er wordt dus direct winst geboekt (lagere energiekosten) zonder investeringen door de eigenaar of huurder/ gebruiker. Het gebouw is daarbij toekomstbestendiger.

Grip op energiestromen vanuit de energiemeters

In gebouwen wordt vaak ook teveel energie gebruikt. Dat is duur en het levert hoge CO2 emissies op. Als gecertificeerd energiemeetbedrijf meten en monitoren wij op afstand uw energie. Met QuickWin maatregelen, zonder investeringen (!), kunt u uw energiegebruik vervolgens fors verlagen. Zo bespaart u ook weer direct kosten en CO2 vanaf dag 1.

Gerelateerde diensten
Energieprestatie woningbouw
Energielabel utiliteitsbouw
Energiemanagement
Bouwkundig advies en inspecties
Onderhoudsmanagement
ESCo | Energy services company met garanties

Case Liander Duiven | Een energiepositief en circulair gebouwd kantoor, gereed voor de toekomst.

Over INNAX
Wij zijn onafhankelijk van de energiebedrijven en installateurs en sturen op lagere energiekosten én lagere CO2 emissies. Ons verdienmodel is gericht op MINDER energie- en installatiekosten op basis van onze missie: ‘Sustainable buildings for everyone’.

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het verduurzamen van gebouwen voor o.a. scholen, hotels, sportgebouwen, kantoren, winkels, woningen en zorggebouwen. Ons hoofdkantoor is in Veenendaal met  ruim 150 medewerkers. Daarnaast hebben we een kleine operatie in Duitsland (met geavanceerde Duitse energie technieken). De holding wordt gevormd door INNAX GROUP.