Prijsvoordeel via Telemetrie Collectief

Schaalvoordeel voor grootverbruikers

Vanaf 1 februari 2017 zijn grootverbruikers verplicht om meterstanden maandelijks uit te laten lezen door een meetbedrijf. Deze wijziging betreft de G2C gasaansluitingen met een jaarverbruik van minder dan 170.000 kubieke meter. Als gevolg van de wetswijziging worden deze gasmeters aangepast. Voor een soepele en kostenefficiënte overgang, start INNAX het Telemetrie Collectief.

De wetswijziging is per 1 februari 2017 ingegaan. Het aanpassen van de gasmeter brengt kosten met zich mee. Met het Telemetrie Collectief van INNAX profiteert u direct van lagere kosten. U krijgt gedetailleerd inzicht in uw energieverbruiken en u voldoet aan de nieuwste eisen.

Telemetrie verplichting voor E3-profielgebruikers elektriciteit

Voor E3-profiel elektriciteitsaansluitingen volgt een vergelijkbare wetswijziging. Grootzakelijke aansluitingen met een gecontracteerd vermogen lager dan 100 kW hebben nu geen telemetrieverplichting. Dat zit er wel aan te komen. Het Telemetrie Collectief van INNAX neemt, als u dat wilt, dit direct mee. Dan slaat u twee vliegen in één klap.

Vrijblijvend inschrijven

Binnen de wetswijziging is telemetrie niet verplicht. Door over te stappen op telemetrie geniet u wel van de volgende voordelen:

  1. Gemiddeld 20% besparing op uw (meet)kosten.
  2. Handopname van meterstanden zijn niet meer nodig.
  3. Meer inzicht in uw energieprofielen leidt tot energiebesparing. Goed voor het milieu én uw portemonnee.

>> Schrijf u vrijblijvend in en ontdek wat u kunt besparen.

Hoe werkt het?

U kunt zich tot 1 juni 2017 inschrijven voor het Telemetrie Collectief. U ontvangt vervolgens binnen een week (na 1 juni) van ons een aanbod voor de beste meetoplossing. Via dit collectief geniet u van het schaalvoordeel. Het is aan u of u op dit aanbod in wil gaan.

Telemetrie, wat is het en welke keuzes heeft u?

Met telemetrie bedoelen we een op afstand uitleesbare energiemeter, die gedetailleerd energieverbruiken registreert. Voor uw G2C gasaansluiting heeft uw huidig meetbedrijf de keuze tussen maandopname (handmatig uw meterstand opnemen) of telemetrie. Ons advies is te kiezen voor telemetrie. Meterstanden handmatig opnemen is niet meer nodig. U heeft meer inzicht in uw energieprofielen. Met minder foutieve facturen als gevolg. Kortom: meer inzicht leidt tot energie- en kostenbesparing.

Waarom doen wij dit?

Wij willen energieverspilling in gebouwen voorkomen. Met de juiste meter en inzicht worden hiermee goede resultaten bereikt. Daarom starten we dit Telemetrie Collectief zodat u profiteert van de juiste meetoplossing.

Inschrijven

Meld u vrijblijvend aan voor het Telemetrie Collectief. U krijgt automatisch meer informatie over de werkwijze en de voordelen voor u.

  • Bel mij voor meer informatie