Energieverbruiksoverzicht

Energieverbruiksoverzicht

Energieverbruiksoverzicht maakt besparen nog makkelijker

Met het Energieverbruiksoverzicht van INNAX ziet u exact hoeveel energie u gebruikt. Dit maakt besparen nog makkelijker. Wij zorgen voor een totaaloverzicht van het energiegebruik van uw gebouwenportefeuille. Door deze data te analyseren, is het mogelijk om per gebouw over alle energiesoorten en -stromen te rapporteren. Hiervoor treft u besparende maatregelen. Ook kunt u gebouwen met elkaar onderling vergelijken.

Het energieverbruiksoverzicht bevat alle informatie

Wanneer data beschikbaar is, dan is het mogelijk om per gebouw over alle energiesoorten en
-stromen (elektriciteit, gas, warmte, koude en afval) te rapporteren. Het verbruiksoverzicht bevat verbruik- en opwek gegevens per aansluiting, per complex en per EAN-code. Onze energie-experts analyseren deze data naar relevante informatie per locatie en per energiesoort.

Van data naar relevante informatie

Voor een optimaal besparingsresultaat, vertalen onze energie-experts uw data naar relevante informatie. Dit bestaat uit een rapport per locatie, per energiesoort, top-10 lijsten en benchmarks.

Meetwaarden als basis

Het energieverbruiksoverzicht stellen onze experts op met meetwaarden die wij tot onze beschikking hebben. Voor die locaties waar wij geen meetverantwoordelijke of ODA zijn, gebruiken wij meetwaarden afkomstig van derden.

Toch liever een deeloverzicht?

Inzicht in specifieke delen van uw portefeuille is ook mogelijk. Deze ontvangt u dan in de vorm van een deelverbruiksoverzicht. Dit kan bijvoorbeeld op eigenaren-/fondsniveau op per technisch manager.

Geschikt voor uw jaarverslag

Het verbruiksoverzicht is goed te gebruiken voor rapportage binnen uw organisatie, zoals uw eigen (duurzaamheids)jaarverslag. Het belangrijkste uitgangspunt is dat het u inzicht geeft in gebouwen waar besparingen realiseerbaar zijn.

Demo

Via het INNAX online portal kunt u een voorbeeld van een verbruiksoverzicht bekijken. Gebruik hiervoor onderstaande inloggegevens:

Gebruikersnaam: demo
Wachtwoord: #demo