Modules energiemonitoringsysteem

Modules energiemonitoringsysteem

Drie modules

Het energiemonitoringsysteem E-View is opgebouwd uit verschillende modules. U kiest de module die u gebruiken wilt. Hierdoor betaalt u nooit voor onnodige functies.

E-View

De basismodule van E-View presenteert uw vermogens- en verbruiksprofiel op basis van gemeten waarden. Hierbij kunt u zelf de periode selecteren waarvan u een grafiek wilt zien. E-View heeft een geïntegreerde verbruiksrapportage. Ook is het mogelijk de CO2 uitstoot te berekenen voor al uw energieaansluitingen.

E-View Factuursimulatie

Met E-View Factuursimulatie heeft u inzicht in uw energiekosten per aansluiting: levering, transport, belastingen en overige kosten. Met behulp van het jaaroverzicht worden trends van deze kosten vastgelegd, voor het treffen van eventuele maatregelen. Ook ziet u wat energiebesparende maatregelen voor effect hebben op uw energiekosten.

E-View Energiebeheer

U kunt met E-View Eergiebeheer streefverbruiken invoeren en gebruikmaken van alarmeringsdiensten als een grenswaarde in verbruik of vermogen wordt overschreden. E-View genereert een bericht voor uw technische dienst of de technisch beheerder. De technisch verantwoordelijke medewerker is op deze manier direct geïnformeerd bij overschrijding van de grenswaarde. Dit stelt u in staat om verbetermaatregelen te treffen.

Demo

Wilt u weten wat E-View voor uw organisatie kan betekenen? Probeer direct online de demoversie uit.