Energiemonitoringsysteem

Energiemonitoringsysteem

Energiemonitoringsysteem voor direct inzicht

Het online energiemonitoringsysteem EView geeft u direct inzicht in uw energiegebruik. Hiermee kunt u vanachter uw bureau energiegebruiken monitoren, snel onnodig verbruik ontdekken en de effecten van energiebesparende maatregelen analyseren en bewaken. Daarnaast beschikt u eenvoudig en snel over verbruiksrapportages.

Modulair opgebouwd

De basismodule van EView is een standaard onderdeel van onze meetdiensten. U betaalt dus geen extra kosten hiervoor. Daarnaast beschikt het systeem over meerdere modules en functionaliteiten. Op deze manier bent u verzekerd van een systeem dat voorziet in uw specifieke behoefte.

Besparingen realiseren

Voor het behalen van energiebesparingen zijn er verschillende instrumenten.  INNAX adviseert u over de manier waarop besparingen te behalen zijn, welke maatregelen hiervoor nodig zijn en wat de bijbehorende investeringen zijn.

  1. QuickWin: korte terugverdientijd, optimaal resultaat;
  2. Energie Prestatie Advies: energielabel voor uw kantoorgebouw;
  3. Actieve monitoring: onze specialisten bewaken uw energieprofielen;
  4. kW-contractverlaging: bespaar door het aanpassen van gecontracteerde vermogens.

Vergroot bewustwording

U wilt uw energie- en/of duurzaamheidsprestaties kracht bijzetten? Met het Energiedashboard van INNAX communiceert u op een transparante wijze naar uw medewerkers en bezoekers. Hiermee draagt u direct bij aan de bewustwording.