ODA Diensten

ODA Diensten

Heeft u energiemeters in de categorie kleinverbruik? Wilt u beter inzicht in uw verbruik en minder administratieve rompslomp? Dan zijn slimme meters iets voor u. Met de landelijke invoering van de slimme meter, kan INNAX ervoor zorgen dat al uw energiegebruiken via één online portal beschikbaar zijn. Ook met ODA diensten (Overige Diensten Aanbieder).

Wat is een slimme meter?

Slimme meters zijn digitale energiemeters waarvan de meterstanden op afstand uitleesbaar zijn. De overheid wil de huidige energiemeters van consumenten en kleinzakelijke gebruikers vervangen door slimme meters. Uw regionale netbeheerder levert en installeert de slimme meter en is verantwoordelijk voor de uitlezing.

ODA diensten; geen handmatige opname meer

In de functie van Overige Diensten Aanbieder (ODA) zijn wij in staat om gedetailleerde energiegebruiken op te vragen en beschikbaar te stellen via het online energiemonitoringsysteem EView. Eventueel in combinatie met uw grootverbruik aansluitingen, waarvoor INNAX als meetbedrijf kan optreden. Zo heeft u alle energiegebruiken in één online portal beschikbaar. En kunt u snel besparende maatregelen lokaliseren en uitgevoerde maatregelen monitoren.

Voordelen

  • Gedetailleerd inzicht in al uw energiegebruiken.
  • Zowel grootverbruik als kleinverbruik in één online portal: EView.
  • Slimme meters kosten niet meer dan de huidige ‘domme’ meters.
  • U betaalt wel een vergoeding voor installatie voor de grote landelijke uitrol (elektrameter € 56,00 combinatie elektrameter en gasmeter € 60,00).
  • Geen meterstanden meer en nauwkeurige eindafrekeningen.
  • Een slimme meter wordt op afstand uitgelezen. U hoeft geen meterstanden meer door te geven en jaar- en eindafrekeningen kunnen worden gebaseerd op werkelijk verbruik.