Energie-inkoop

Energie-inkoop

Energie-inkoop maakt energiekosten beheersbaar

Met het energie-inkoop advies van onze experts bent u als grootverbruiker verzekerd van optimale energiecontracten waarmee u uw kosten onder controle heeft. Wij begeleiden u in het optimaal inkopen van energie of het beheren van energieleveringscontracten tussen u als afnemer en uw energieleverancier.

Energie-inkoop start met strategie

Voor het vaststellen van de beste inkoopstrategie, inventariseren wij uw portefeuille. Wij brengen de risico’s in kaart en adviseren u bij het realiseren van kostenverlaging. Daarnaast onderhandelen wij met uw energieleverancier met een optimaal energiecontract als resultaat.

Verlagen gecontracteerd vermogen

Wanneer heeft u voor het laatst uw gecontracteerd vermogen gecontroleerd? Ook met het verlagen van dit vermogen zijn aanzienlijke besparingen te realiseren. Met Fleximax biedt INNAX u de mogelijkheid uw gecontracteerd vermogen te bewaken. Dit doen wij op basis van, al dan niet door INNAX gemeten, meetgegevens van uw aansluitingen. Daarnaast adviseren wij ook over de mogelijkheden tot het verlagen van dit vermogen.

Energie inkopen en het afsluiten van energiecontracten is een lastig proces waarbij marktkennis en timing essentieel zijn. INNAX beschikt over een groot inkoopnetwerk en specialisten met verstand van zaken. Met ons koopt u energie in tegen gunstige condities zonder dat het u extra zorgen oplevert. U ontvangt onafhankelijk advies over het best passende contract en het juiste moment van instappen.

Portfoliomanagement

Het is een hele klus om de risico’s uit de portefeuille te filteren voordat er ingekocht wordt, maar het bijhouden is bijna net zo belangrijk. Als aanvulling op de inkoop, voeren wij ook portfoliomanagement uit. Onze specialisten houden de contracten van uw gebouwenportefeuille bij en bewaken deze. Zo kunt u zich concentreren op uw eigen business.