Duurzaam installatiebeheer

Duurzaam installatiebeheer

Duurzaam installatiebeheer voor besparing en comfort

Negentig procent van onze tijd werken, wonen en recreëren we in gebouwen. Om dit zo comfortabel en energie-efficiënt mogelijk te blijven doen, spelen installaties een belangrijke rol. Heeft u deze eenmaal geïnstalleerd, dan wilt u er ook het beste uit halen. Met het duurzaam installatiebeheer van INNAX bent u verzekerd van deskundig beheer en onderhoud. 

Energie-installatie beheren en exploiteren

Met de slimme toepassing van technieken als warmtepompen, WKK’s en PV-panelen, behaalt u duurzame resultaten. Onze adviseurs bieden het nodige inzicht om er zeker van te zijn dat uw duurzame energie-installaties bijdragen aan energiebesparing, kostenbesparing én comfortverbetering. Wij hebben jarenlange ervaring met de bijbehorende disciplines, zoals ontwerp, techniek, installaties, en/of de procesmatige en financiële aspecten hiervan. Op basis van onze adviezen kunt u met een gerust hart een duurzame energie-installatie beheren en exploiteren.

Monitoring

INNAX biedt naast het nodige inzicht, aanvullende diensten voor het optimaliseren van uw installaties. Via energiemonitoring heeft u inzicht in het rendement van de installatie. Daarnaast zorgen we met regelmatige controles dat u uw installaties veilig, betrouwbaar en efficiënt kunt blijven gebruiken. Met het oog op verbeteringen en storingsanalyses bewaken we de installaties continu met het Gebouwbeheerssysteem.

Factuur voor de eindgebruiker

U wilt uw eingebruiker(s) een factuur sturen? Op basis van de meetgegevens stellen wij uw energiefacturen op, gespecificeerd en gecontroleerd. Op verzoek beoordelen wij ook de onderliggende leveringscontracten, of wij stellen nieuwe leveringscontracten voor u op.

Leveringsgarantie

Wilt u volledig ontzorgd worden? Dat kan uiteraard ook. INNAX biedt u daarmee allrisk-beheer en -onderhoud. Hiermee blijft, onafhankelijk van welke calamiteit ook, de levering van energie door ons gegarandeerd.