Conditiemeting

Conditiemeting

Als vastgoedeigenaar of –beheerder heeft u graag controle als het gaat om het beheer en het behoud van uw woningen en gebouwen. U heeft daarvoor inzicht nodig in de staat van onderhoud en onderhouds- of verbeterkosten van uw bezit. INNAX voert inspecties uit conform de conditiemeting-methodiek (o.a. NEN 2767). Op deze manier stellen wij objectief vast wat de technische staat van een gebouw, bouw- of installatiedelen is.

Objectieve conditiemeting

Met de conditiemeting brengen wij de voorkomende gebreken met hun kenmerken in kaart. De beschrijving van de elementen en de daarbij behorende gebreken vormen een onderdeel van de verwerking van de inspectiegegevens. Via een vaste systematiek documenteren wij de geconstateerde gebreken.

Breed inzetbaar

De inspecties voeren wij uit op die elementen waarvan u als opdrachtgever de staat van onderhoud in kaart gebracht wilt hebben. INNAX heeft de expertise en ervaring in huis om dit op zowel bouwkundig, elektrotechnisch, werktuigbouwkundig als transporttechnisch gebied te inventariseren en te inspecteren. We beoordelen daarbij desgewenst naast de onderhoudsstaat ook op aspecten als (brand-)veiligheid, energieprestatie en wet en- regelgeving.

Rapporten en overzichten

Voor de verwerking van de inventarisatie en inspectiegegevens maken onze inspecteurs gebruik van mobiele PC’s. INNAX verwerkt de data in ieder door u gewenst systeem. We hebben ruime ervaring met pakketten als IBIS, StraVIS, Vastware, en maken bovendien gebruik van het in eigen beheer ontwikkelde gebouwmanagementsysteem INNAX online. Met de diverse pakketten stellen wij gewenste rapportages en overzichten op. Zoals MeerjarenOnderhoudsPlannen, jaarbegrotingen, elementenlijsten en gebrekenlijsten.

 

NEN2767 kaartjes aanvragen

NEN2767

Bovenstaande conditiescore matrix ontvangen in handig creditcard formaat? Vraag het aan via  onderstaand formulier. Wij sturen u de kaart(en) per post toe.

  • Bedrijfsnaam
  • E-mailadres
  • Aantal kaartjes (max. 10)