Waardering 9,5 voor locatie Liander Duiven door NeVaP

Waardering 9,5 voor locatie Liander Duiven door NeVaP

Op 23 juni jl. vond de bijzonder succesvolle NeVaP ‘Innovatie Op Locatie Liander in Duiven’ plaats. Vanuit verschillende invalshoeken werden de innovatieve aspecten van het (her)ontwerp, de samenwerking en de exploitatie belicht. De NeVaP leden hebben de locatie gewaardeerd met een 9,5.

NeVaP is hét onafhankelijke kennis- en innovatieplatform, dat de kwaliteit van  vastgoedexploitatie verhoogt en de innovatie in  vastgoedexploitatie aanjaagt. Op het snijvlak van innovatie organiseert NeVaP maandelijkse bijeenkomsten waaronder ‘Innovatie Op Locaties’. INNAX is onlangs adviseurslid geworden van dit platform en heeft deze dag in samenspraak met NeVaP geïnitieerd.

Hoogste waardering voor locatie

De waardering voor de locatie bedroeg maar liefst een 9,5. Dit is de hoogste waardering ooit in de NeVaP geschiedenis! Eerder behaalden de volgende locaties een 9,4: Markthal, Rotterdam (januari 2015) en Nationaal Militair Museum, Soest (januari 2016). De aansluiting op de kennisbehoefte werd door de deelnemers gewaardeerd met een 8,0. Het overall cijfer voor deze middag bedroeg een 8,5!

Liander Duiven

Deze locatie blinkt uit in innovatie en duurzaamheid. Uit economisch en ecologisch oogpunt heeft Liander bewust gekozen voor het behoud en de aanpassing van zes bestaande gebouwen. Voor, tijdens en na de bouw is het gedachtegoed van onder andere de circulaire economie, het opwekken van duurzame energie en het nieuwe werken nageleefd. Een intensief en leerzaam traject waarvan de lessons learned tijdens de ‘Innovatie Op Locatie’ werden gedeeld.

Voor een mooie fotoreportage van deze dag, kun je hier terecht.

 


Facebooktwitterlinkedinmail