Vastgoeddata op orde door samenwerking INNAX, Vabi en Tekenplus

Vastgoeddata op orde door samenwerking INNAX, Vabi en Tekenplus

INNAX, VABI en Tekenplus gaan samenwerken om de vastgoeddata van woningcorporaties op één overzichtelijk platform beschikbaar te stellen. Via dit platform zijn woningcorporaties in staat om het rendement van online data beter te benutten.

Iedere registratie over de woningvoorraad zorgt voor verrijking van dit platform. Om deze data relevant en effectief te raadplegen, is de kwaliteit van groot belang. Met deze samenwerking zorgen alle partijen voor een rijke database. Woningcorporaties zijn hiermee verzekerd van een efficiënte en eenduidige manier van registratie.

Mark Wienen, directeur bij INNAX: ‘Het voordeel van één platform is dat woningcorporaties eenvoudig toegang hebben tot hun vastgoeddata. Met deze samenwerking is de basis gelegd voor continue verbetering en dataverrijking op één platform.’

Over INNAX, Vabi en Tekenplus

Vabi is marktleider op het gebied van software voor vastgoedberekeningen. Tekenplus is dienstverlener op het gebied van digitaliseren en modelleren van bestaand vastgoed. INNAX is gespecialiseerd in multidisciplinaire inspecties, -inventarisaties en combikeuringen bij woningen.

Foto vlnr: Mark Wienen, directeur bij INNAX – Jos Boetekees, Tekenplus – Maarten Hoenen, VABI.


Facebooktwitterlinkedinmail