Update STEP: RVO onderzoek naar subsidie aanvragen

Update STEP: RVO onderzoek naar subsidie aanvragen

Recent is bij het ministerie van Binnenlandse Zaken melding gedaan van mogelijke onregelmatigheden bij het indienen van subsidieaanvragen voor de STEP-regeling. Meegeleverde energielabels zouden niet in overeenstemming zijn met de werkelijke energieprestaties van de woningen waarvoor de subsidie wordt aangevraagd.

Energiebesparing

De STEP subsidie is in het leven geroepen om energiebesparing te stimuleren. Het zou zonde zijn als er daadwerkelijk sprake is van onregelmatigheden. Het is goed dat het onderzocht wordt. INNAX bouwkundig adviseurs gelooft en handelt vanuit een verduurzamingsperspectief. Wij wijzen onze opdrachtgevers zonder voorbehoud op de eisen en randvoorwaarden van de STEP regeling, de noodzaak van een gedegen onderbouwde subsidie aanvraag en de consequenties als gevolg van de wijzigingen met betrekking tot de bepaling van de energieprestatie van bestaande woningen vanaf januari 2015.

Wij staan voor integrale verduurzaming en goed doordachte energiebesparings strategieën die leiden tot substantiële woonlastenverlaging en comfortverbetering voor huurders. Stimuleringsgelden moeten als extra impuls voor de verduurzaming worden aangewend met als doel de energiebesparing in de bestaande woningbouw te versnellen. Het aanvragen van de STEP subsidie verzorgen wij dan ook kosteloos voor onze opdrachtgevers.

Of neem contact op met een van onze adviseurs:
Rik Janssen | 088-55 33 000
Khing Go | 088-55 33 247

 


Facebooktwitterlinkedinmail